Και μας μένει τραχανάς με κατσικίσιο γάλα bio Mama Irene Pasta και είναι πεντανόστιμος και έχω και κάποια υλικά που θέλω να διώξω από το ψυγείο και τι κάνω; Πειραματίζομαι! Και τι φτιάχνω; Τραχανοκεφτέδες πεντανόστιμους και αφράτους! Το κάτι άλλο! Και πανεύκολους και μυρωδάτους και δεν θα σας καθυστερήσω με μεγάλες εισαγωγές σήμερα! Πάμε να σας πω τι θα χρειαστείτε και να σας δώσω συνταγή για να τους φτιάξετε.
Ολόκληρη η συνταγή και η φωτογράφιση είναι της Ελένης littlehands_blw
Υλικά:
300γρτραχανάς Mama Irene Pasta με Bio κατσικίσιο γάλα, βρασμένος. Θα πρέπει να έχει κρυώσει λίγο για να μπεί στο μείγμα.
½κρεμμύδι, τριμμένο
100γρκαρότο, τριμμένο
2αυγά
2κ.σ.μαϊντανό, ψιλοκομμένο
30γρφέτα, τριμμένη
20γρμοτσαρέλα, τριμμένη
20γρελαιόλαδο
40γρ βιολογικές νιφάδες βρώμης ‘Wake up’
50γραλεύρι βρώμης
½κ.γ.κάρυ
1κ.γ.ρίγανη
½κ.γ.θυμάρι
πιπέρι
Διαδικασία:
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C στον αέρα.
2. Σε ένα ταψί απλώστε αντικολλητικό χαρτί.
3. Σε ένα μπολ τρίψτε τα λαχανικά.
4.Προσθέστε το αυγό και ανακατέψτε με το σύρμα.
5. Συνεχίστε με τον τραχανά, το λάδι, τα τυριά, το μαϊντανό, τις νιφάδες και το αλεύρι βρώμης και τα μπαχαρικά και φορώντας γάντια ανακατέψτε καλά το μείγμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
6. Πλάστε τους τραχανοκεφτέδες και ακουμπήστε τους έναν έναν στο ταψί.
7. Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Εγγραφείτε σήμερα για έκπτωση 10% στην πρώτη σας παραγγελία (ο κωδικός θα σταλεί μέσω email). Επιπλέον, μάθετε πρώτοι για νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές και άλλα συναρπαστικά νέα.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.