Local Greek Tastes στη Hotelia 2023 με ζυμαρικά mama irene pasta

Local Greek Tastes ήταν η εκδήλωση γαστρονομίας που έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia 2023. Φυσικά όταν αναφερόμαστε σε γαστρονομία, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χειροποίητα noadded ζυμαρικά mama irene.
 
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η κ. Σύλβια Κουμεντάκη στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης και των media της εξειδικευμένης εταιρείας στη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομίας, Chef Stories.   

Χειροποίητο κους κούς φουρνιστό Mama Irene Pasta με μανιτάρια πλευρώτους και φυσικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Κριθαρότο λαχανικών χειροποίητο και πεντανόστιμο από την εταιρεία Mama Irene Pasta, με καβουρμά θρακιώτικο & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Οι εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες στη μοναδικότητα των ελληνικών προϊόντων και στις ιδιαιτερότητές τους
που αποτελούν υπεραξία για την Eλληνική φιλοξενία.
 
Στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο γαστρονομίας και γευσιγνωσίας All About Gastronomy, οι επισκέπτες, πολλοί από αυτούς hosted-buyers, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές δημιουργίες και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των προϊόντων από τους ίδιους τους παραγωγούς. 
 
Ο δημιουργός των μοναδικών εδεσμάτων ήταν ο Chef Γιώργος Ψύλλος, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα των παραγωγών.

Μοσχαράκι με ταλιατέλες φρέσκων λαχανικών Mama Irene Pasta, ελευθέρας βοσκής κρέας, νόστιμη και υγιεινή φυτική κρέμα γάλακτος και φυσικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά των σπουδαστών των Τμημάτων Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών από τις σχολές IEK Delta 360 – ΙΕΚ Δέλτα 360 που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν εκεί και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά σε επόμενη εκδήλωση!