Τα mama irene στο Galerie Lafayette στο Παρίσι

Galeries Lafayette… Η μεγαλύτερη αλυσίδα  (70.000m2) Γαλλικών premium πολυκαταστημάτων στην Ευρώπη. Η ναυαρχίδα της βρίσκεται στη λεωφόρο Haussmann στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Η αρχιτεκτονική του καταστήματος είναι art nouveau, με έναν αξιοσημείωτο θόλο και μια πανοραμική θέα του Παρισιού που το έχει καταστήσει τουριστικό αξιοθέατο της γαλλικής πρωτεύουσας. 

Ως αρθρωτός χώρος, το κατάστημα αλλάζει ανάλογα με τις νέες τάσεις και προτιμήσεις, καθιστώντας την καινοτομία το γενικό επίκεντρο. Το Galeries Lafayette στο Παρίσι φιλοξενεί μια δημοφιλή εβδομαδιαία επίδειξη μόδας για τους επισκέπτες.

Το 2021, έντεκα καταστήματα μεταβιβάστηκαν με franchising, με τα επτά να πωλούνται στη Société des Grands Magasins και τα τρία να πωλούνται στη FIB (Financière Immobilière Bordelaise) του ομίλου Michel Ohayon, η οποία είχε προηγουμένως αναλάβει είκοσι δύο καταστήματα το 2018. Το ενδέκατο κατάστημα στην Αβινιόν παραχωρήθηκε στους Philippe Sempéré και Nicolas Chambon που λειτουργούν επίσης το κατάστημα Béziers

Από το 2022, η Galeries Lafayette έχει ανοίξει πάνω από 50 καταστήματα μόνο στη Γαλλία μαζί με δώδεκα καταστήματα outlet.

Αν θέλετε να βρεθείτε ανάμεσα στη τέχνη της γαστρονομίας με τα καλύτερα artisnal, βραβευμένα προϊόντα, τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε το Lafayette La maison Le Gourmet  όπου κάθε όροφος έχει τη δική του γεύση!

Επίπεδο -1: Φρέσκια αγορά και καταστήματα τροφίμων
Επίπεδο 0: Φρέσκες αγορές- καταστήματα παγκόσμιας και γαλλικής κουζίνας και καταστήματα ζαχαροπλαστικής, σοκολάτας, αρτοποιίας και μπαχαρικών.
Επίπεδο 1: Διακοσμητική ιδέα, οινολογία, κελάρι Duclos: κρασί, σαμπάνια
Επίπεδο 2: Κοσμήματα γάμου- οικιακά είδη- φωτιστικά- έπιπλα- μπάνιο- αρώματα και υφάσματα επίπλων
Επίπεδο 3: Επιτραπέζια σκεύη, μαγειρική- λευκά είδη οικιακής χρήσης- κλινοσκεπάσματα- μικροσυσκευές με σημείο πώλησης Boulanger και τον χώρο της κουζίνας για τα μαθήματα Ferrandi.

Galeries Lafayette Paris Haussmann
40, Boulevard Haussmann
75009 PARIS

Galeries Lafayette Le Gourmet
35, Boulevard Haussmann
75009 PARIS

Στα luxury ράφια του La Maison Le Gourmet, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν μια θέση τα χειροποίητα premium ζυμαρικά μας mama irene pasta.

Οι πρώτοι κωδικοί που τοποθετήθηκαν είναι το χειροποίητο κριθαράκι φρέσκων λαχανικών και το θρυλικό χειροποίητο φουρνιστό κριθαράκι που το άρωμα του κατά το φούρνισμα είναι αξεπέραστο! Έπεται συνέχεια με εκπλήξεις!