ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ για τα MAMA IRENE PASTA

Τα Specialist Awards είναι ένας διαγωνισμός ποιότητας των Ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων κι εξειδικευμένων γευσιγνωστών κι επαγγελματιών, που προέρχονται από πολλαπλά πεδία δράσης, απαρτίζει τα πάνελ των κριτών.
Κυρίαρχος στόχος των Specialist Awards, αποτελεί η ανάδειξη των εκλεκτότερων Ελληνικών προϊόντων και του Ελληνικού brand name. Κορυφαία Ελληνικά προϊόντα διαγωνίζονται για μια θέση στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς, με όχημά τους ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και ακέραιο θεσμό βραβείων.

https://specialistawards.com/

Ο 4ος διαγωνισμός Specialist Awards στοχεύει στο να αναδείξει την αριστεία των ελληνικών τροφίμων. Μιλώντας με νούμερα.

32 κατηγορίες αμιγώς ελληνικών προϊόντων με ορατές συσκευασίες, ισάριθμα βραβείων. 

80 κριτές με τα πιο εξειδικευμένα πάνελ αξιολόγησης και γευσιγνωσίας προϊόντων.

25.000 επαφές εμπόρων, καταστημάτων, δημοσιογράφων, εντύπων, μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας από την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. 

Οι κριτές θα αναπτύσσουν και θα αξιολογούν σημείο προς σημείο 40 διαφορετικές πτυχές του προϊόντος όπου τα περισσότερα κριτήρια αφορούν τη γεύση, με στόχο την ανάδειξη της εμπορικής απήχησης του τελικού προϊόντος. Παράλληλα έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο να έχουμε πραγματικά ένα πολύ καλό επίπεδο προϊόντων που είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σε αντίστοιχους διαγωνισμούς. Ακόμη και σπάνια ελληνικά προϊόντα που δε συμμετέχουν αλλού.

 

Στην φετινή διοργάνωση, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το in2life ήταν Χορηγός Επικοινωνίας και η Αγάπη Μαργετίδη είναι σε θέση να μεταφέρει, από πρώτο χέρι, τον επαγγελματισμό των διοργανωτών και των κριτών γι’ αυτή τη διαδικασία που όχι μόνον εξακολουθεί, αλλά βάζει κάθε φορά τον πήχη ψηλότερα και να συγχαρεί τον Αλέξανδρο Στεφανίδη, εμπνευστή των βραβείων, ο οποίος από το 2016 έχει κάνει σημαία και σκοπό του την ανάδειξη της ποιότητας των Ελληνικών προϊόντων, αλλά και την ενθάρρυνση των παραγωγών για συνεχή βελτίωση. Πολύτιμη αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η Γιάννα Μπαλαφούτη η οποία υπηρετεί, εδώ και πολλά χρόνια, την Ελληνική Γαστρονομία από πολλές θέσεις, ενώ έχει υπάρξει στο παρελθόν και η ίδια δημιουργός εξαιρετικών προϊόντων.

Μερικοί από τους φετινούς κριτές ήταν:

Νικόλας Σακελλαρίου, Καλλιόπη Αναγνωστή γνωστή και ως Madame Gâteaux, Ηλίας Μαμαλάκης, Ελένη Ψυχούλη, Μάγκυ Ταμπακάκη, Γκριτζά Δήμητρα Missmimifoodie, Γιάννα Μπαλαφούτη, Νένα Ισμυρνόγλου, Χρύσα Γιατρά-Μπατζή, Εύα Μονοχάρη Funkycookgr, Ανδρέας Λαγός, Νίκος Πολιτάκος, Δημήτρης Ρουσουνέλος

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως κερδίσατε το ΒΡΑΒΕΙΟ  

SPECIALIST PRODUCER OF THE YEAR

για τη συμμετοχή σας στα SPECIALIST AWARDS 2023 με ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 92.

ΣΧΟΛΙΟ ΚΡΙΤΩΝ

”Εξαιρετική γκάμα και ποιότητα όλων των προϊόντων! Συγχαρητήρια! Εταιρεία με ολιστική προσέγγιση. Έχει μελετήσει διεξοδικά όλα τα κομμάτια της εταιρείας, φαίνεται να εξελίσσεται διαρκώς και στη γκάμα και στα περιφερειακά σημεία. Πρώτες ύλες, προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις και τελικό προϊόν αγγίζουν το ιδανικό. Θα θέλαμε βελτίωση για το άριστα, στο brand της εταιρείας και στην οικολογική προσέγγιση. 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας.

Ευχόμαστε το βραβείο αυτό, να είναι ένα βήμα παραπέρα στην ανάδειξη της εταιρείας σας, των προϊόντων σας, καθώς και του ελληνικού brand name.”