ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Στην Ελλάδα είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Γνωρίζουμε από καλό φαγητό και μας αρέσει να το μοιραζόμαστε!

Αυτό είναι που κάνει η ‘mama irene’. Δημιουργεί τα πιο νόστιμα και υγιεινά ζυμαρικά, έχοντας ένα όραμα…

Να τα μοιραστεί με όλα τα παιδιά του κόσμου…

 

#pastaforamission

 

Με τη δράση #pastaforamission έχουμε βάλει στόχο να ενισχύσουμε τα ιδρύματα για παιδιά ξεκινώντας από το γεύμα τους.

  • Με οποιασδήποτε αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.mamairenepasta.gr, μέρος από κάθε συσκευασία γεμίζει τον ‘κουμπαρά’ που έχουμε δημιουργήσει με στόχο την στήριξη των ιδρυμάτων ή των οργανισμών για παιδιά που έχουν ανάγκη.

    Εσείς γεμίζετε το τραπέζι σας με τα φανταστικά ζυμαρικά μας, ενώ παράλληλα έχετε κάνει μια τόσο σημαντική προσφορά αγάπης!

    Μπορείτε κ εσείς να κάνετε τη δική σας προσφορά

  • Επιλέγετε τα προϊόντα και τα τεμάχια που επιθυμείτε από τον κατάλογο μας, πηγαίνετε στο ‘καλάθι‘ επάνω δεξιά στη σελίδα και έπειτα ‘προχωρήστε στο ταμείο‘. Από εκεί τσεκάρετε την επιλογή ‘Δωρεά σε ίδρυμα‘ και στο επόμενο πεδίο τσεκάρετε το ίδρυμα στο οποίο θέλετε να γίνει η αποστολή δωρεάς. Όταν επιλέγετε να κάνετε μία δωρεά, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Εάν επιθυμείτε πιο συγκεκριμένη δωρεά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να πραγματοποιηθεί άμεσα.

  • Οι δωρεές συγκεντρώνονται από 1 έως 28 κάθε μήνα και αποστέλλονται όλες μαζί.

Πάνω απ’ όλα είμαστε Άνθρωποι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο. Η ελάχιστη δική μας προσφορά, μπορεί να είναι τεράστια για τα μικρά παιδιά.

Γνωρίζοντας τις πρoκλήσεις που συνεπάγεται η προσπάθεια που πάμε να κάνουμε, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι να επιτύχουμε τον στόχο μας!

Μαζί τα καταφέρνουμε καλύτερα

 

”Η συμβουλή που θα δίναμε σε όσους το σκέφτονται, είναι να μην τα παρατάνε. Το να βοηθάς είναι το καλύτερο συναίσθημα!”

Πιστεύουμε πως με λίγη μόνο αγάπη, όλα μπορούν να γίνουν πιο όμορφα!

Λίγα λόγια για την ‘ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ΄

Η Κιβωτός του Κόσμου, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου 23 χρόνια τώρα στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους.

Διαθέτει σπίτια ολοήμερης (κλειστής) φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 230 παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης της επιμέλειας, στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο, στη Χίο και στην Καλαμάτα.

Επίσης, στο κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες – 400 παιδιά με σίτιση, ένδυση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση, με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπεύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους.

pastaforamission-share-the-pasta-mama-irene-min

Mama Irene for Wise Greece

Δημιουργήσαμε μια σειρά για την Wise Greece, ώστε να ενισχύσουμε το έργου της πολυβραβευμένης ΑΜΚΕ Wise Greece, μη κερδοσκοπικής εταιρείας όπου με τα κέρδη από τις πωλήσεις αγοράζονται τρόφιμα για συσσίτια και ιδρύματα. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι η προσφορά μας είναι Συνεχής και Βιώσιμη – για να έχει διάρκεια η προσφορά μας στην κοινωνία και όχι περιστασιακή.

Από την αρχή της συνεργασίας μας με τη Wise Greece έως σήμερα μέσω των πωλήσεων της σειράς μας αυτής, έχουμε καταφέρει να συμβάλλουμε στην προσφορά χιλιάδων μερίδων φαγητού για συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Η μαγεία είναι ότι εσύ ο καταστηματάρχης βοηθάς ένα συνάνθρωπό σου απλά πουλώντας και ο καταναλωτής απλά καταναλώνoτας!